Een hanglamp voor de feestdagen van gerecycled PET

//Een hanglamp voor de feestdagen van gerecycled PET

Een hanglamp voor de feestdagen van gerecycled PET

De klok is weer verzet en het is weer vroeg donker. Een beetje licht kunnen we wel gebruiken. Met PET filament kun je heel eenvoudig je eigen lamp printen. PET filament is prachtig transparant, ideaal voor een lamp! Let bij het printen op dat je een laagdikte van 1 of 2 lagen gebruikt en geen infill. Dit vermindert het doorschijnende effect van de lamp. Het filament print eenvoudig, vergelijkbaar aan PLA, maar dan met een temperatuur van 230 graden. Met ons gerecyclede kunstof maak je jouw object ook nog eens verantwoord.

Succes met het creeren van jouw eigen lamp!

Door |2017-10-29T18:24:28+00:00oktober 29th, 2017|blog|0 Reacties

Geef een reactie

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
De waardering van www.filamenten3d.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.1/10 gebaseerd op 271 reviews.